Resah

Tetep nggak bisa move on dari lagu ini. Payung Teduh aku padamu <3

Aku ingin berjalan bersamamu
Dalam hujan dan malam gelap
Tapi aku tak bisa melihat matamu

Aku ingin berdua denganmu
Di antara daun gugur
Aku ingin berdua denganmu
Tapi aku hanya melihat keresahanmu

Aku menunggu dengan sabar
Di atas sini, melayang-layang
Tergoyang angin, menantikan tubuh itu

Aku ingin berdua denganmu
Di antara daun gugur
Aku ingin berdua denganmu
Tapi aku hanya melihat keresahanmu

Ingin berdua denganmu
Di antara daun gugur
Aku ingin berdua denganmu
Tapi aku hanya melihat keresahanmu

Glee – Forget You

Honestly this song has been stuck in my head for the past few days. Come on sing along, I’m thoughtful enough to post the lyrics haha :D I like the Glee version, but there’s an even better version on YouTube by a girl with a great voice called Edei. But for this post let’s just enjoy Glee’s. :)

GLEE CAST – FORGET YOU

I see you drivin’ ’round town with the guy I love
And I’m like, forget you
I guess the change in my pocket wasn’t enough
I’m like, forget you and forget my money too

Said, if I was richer I’d still be with ya
Huh, now ain’t that some shh (ain’t that some shh)
Now though there’s pain in my chest
I still wish you the best
With a.. Forget you!

Yeah I’m sorry, I can’t afford a ferrari
But that don’t mean I can’t get you there
I guess she’s an Xbox and I’m more an brown box
Hmm, but the way you play your game ain’t fair

I say the fool that falls in love with you
(Ooh, she’s a gold digger, just thought you should know
it)
Ooh, I got some news for you
Yeah! Go run and tell your little friends

I see you drivin’ ’round town with the guy I love
And I’m like, forget you (ooh)
I guess the change in my pocket wasn’t enough
I’m like, forget you and my money too

Said, if I was richer I’d still be with ya
Now ain’t that some shh (ain’t that some shh)
Now though there’s pain in my chest
I still wish you the best
With a.. Forget you!

Now I know, that I had to borrow
Beg and make and tell and cheat
Tryin’ to keep ya, Tryin’ to please ya
‘Cause being in love with you ain’t cheap

I say the fool that falls in love with you
(Ooh, she’s a gold digger, just thought you should know
it) Yea
Ooh, I got some news for you
Oh, I really love you right now

I see you drivin’ ’round town with the guy I love
And I’m like, forget you
I guess the change in my pocket wasn’t enough
I’m like, forget you and forget him too

Said, if I was richer I’d still be with ya
Huh, now ain’t that some shh (ain’t that some shh)
Now though there’s pain in my chest
I still wish you the best
With a.. Forget you!

Now baby, baby, baby why do you wanna, wanna hurt me so
bad (so bad) so bad
(so bad) yeah, ohh
I tried to tell my momma but she told me this is one
for your dad (your dad, your dad, your dad)
Yes she did, Yes she did

(Ooh) WHY?
(Ooh) WHY?
(Ooh) WHY? BABY?
(Ooh!) I love you! I still love you! Hey yeah!

I see you drivin’ ’round town with the guy I love
And I’m like, forget you (forget you, ooh yeah)
I guess the change in my pocket wasn’t enough (ooh)
I’m like, forget you and forget him too (ooh baby)

Said, if I was richer I’d still be with ya (yeah you)
Huh, now ain’t that some shh (ain’t that some shh)
Although there’s pain in my chest
I still wish you the best (wish you the best)
With a.. Forget you! Oooh

program minilyrics seru!

minilyrics!
Minilyrics for iTunes! (Renee Olstead:Skylark)

My New Toy : Minilyrics

Karena hobi gue sing along kalau denger lagu akhirnya kemaren gue nyari-nyari cara biar lyrics itu muncul pas lagu diputer. Lalu gue teringat, temen gue si Melati, pernah bilang ada program yang bakal nampilin lirik lagu yang diputer dan bakalan nyari liriknya sendiri di internet. Wah langsung deh cari di google dan dapet. Asik-asik sekarang bisa sing along deh lagu-lagu di iTunes gue woohoo! Serunya pas gitu, liriknya sama lagunya jadi kayak karaokean hehe ;)

Sekalian deh lagu yang lagi gue suka banget:

- Stick Wit U (Remix) – Pussycat Dolls feat. Avant (sering diputer di Prambors nih lagu)

- Crazier – Taylor Swift (kebetulan denger pas adek gue ganti-ganti channel, eh ada lagu ini di Disney Channel)

- My Sweet Song – Toby Lightman (OST P.S. I Love You!)

- Skylark – Renee Olstead

mon’s concert wishlist~artis yang gue tunggu konser di jakarta

1. Pussycat Dolls!
(ya ini emang agak cetek tapi lagu mereka semuanya enak, suaranya Nicole juga bagus.)
Hits yang harus ditampilin:
- Sway
- Stickwitu
- Buttons
- When I Grow Up

Me and my bestie, Siska, bakal DATENG kalau mereka manggung, dan bakal HEBOH BERGOYANG, we even wanna make our own version of the song hahaha, we usually sing their songs in class when stress starts kickin, if you know what I mean :)
2. Joss Stone
Hits wajib yang pengen gue denger live:
- Spoiled (one of my fave songs in my iPod)
- L.O.V.E.
- I Fell in Love With A Boy
3. Corrine Bailey Rae
I love her voice, she’s totally original.
- Like A Star
literally, every song on her album
gue juga penasaran denger dia nyanyi lagu:
- Like You’ll Never See Me Again-nya Alicia Keys
4. Justin Timberlake
SUPER HOT, gue udah demen sejak SD.
- Sexy Back! :)
5. Paramore
keren!
- That’s What You Get harus dia mainin pas concert.
6. Duffy-Amy Winehouse-Adele-Lily Allen-Leona Lewis –> lima bintang dari UK yang sangat-sangat gue suka.
ARGH THE ULTIMATE FIVE UK STARS I ABSOLUTELY WANNA WATCH LIVE IN JAKARTA. WHEN OH WHEN WILL THEY COME. I just hope there won’t be any terrorism cases in Indonesia so stars won’t hesitate to come, moreover, so western countries don’t launch travel warnings which can be so annoying, for example Rihanna’s concert was canceled due to TRAVEL WARNING dear Lord. C’mon there ain’t anything more beautiful than peace and serenity right? Anyway, lagu yang gue sangat suka dan harus ditampilkan:
- Duffy : MERCY, WARWICK AVENUE, RAIN ON YOUR PARADE

- Amy Winehouse : EVERYTHING! (super cool voice she has!)

- Adele : Make You Fell My Love is my favorite, the lyrics are just beautiful

- Lily Allen : Fuck You Very Much, Smile, Little Things

- Leona Lewis : Better in Time (My FAVEE!), Forgive Me

7. Kelly Clarkson

She has an amazing voice. My favorite hits:

- Breakaway, The Trouble With Love Is, Timeless, Because of You

9. Jordin Sparks

Young and very talented, she’s such an inspiration. My favorite songs:

- NO AIR (Chris Brown has to come along, haha), One Step at a Time, I think she can sign anything
10. Maroon 5

Tahun lalu tuh mereka manggungnya di Singapore, bukan di Jakarta, argh temennya temen gue rela bolos tuh ke Singapore buat nonton, ah betapa enaknya. Anyway gue literally suka semua lagu mereka but lagu yang ga boleh dilewatkan kalau mereka datang adalah:

-Secret, She Will Be Loved, Sunday Morning, Nothing Lasts Forever, Won’t Go Home Without You
11. John Legend

Super sexy guy, super sexy voice. Songs that I love:

- Ordinary People, Someday, dan yang paling hot…P.D.A. DONG! haha =)
12. Jonas Brothers (okay agak cheesy dan cetek dan kayak anak SD dan SMP banget, but you have to admit it, they’re smokin’ (smokin:hot) !)

ya gue akui gue sempet kebawa arus tergila-gila pada Jo-Bro, terutama si ganteng, Joe Jonas, untungnya ga lama, karena abis itu dateng arus tergila-gila pada pemeran Edward Cullen ROBERT PATTINSON. Sampai sekarang juga masih, cuma ga se-freak pertama-tama (pertama kalinya gw ngefans sama artis tuh, tiap pulang sekolah buka internet, memandang mukanya, download video you tube especially adegen baseball, di HP gue juga masih ada folder berisi foto-fotonya, di PSP juga ada video-videonya haha) anywayyy lagu Jo-Bro yang pengen banget gw denger live dari orangnya:

- Lovebug, When You Look Me in The Eyes (okay sebenernya agak glerh gitu liriknya tapi pertama denger dan liat video clipnya, aduh melting!haha), Burnin.

oya bonus nih, males nulis di post sendiri:

songs that I’ve been listening recently.

so gue lagi rajin banget buka website http://www.tonetsdaily.com karena di website itu banyak list lagu-lagu yang enak dan sesuai dengan selera gue yaitu easy listening, soul, rnb, relaxing, jazz, mellow, ya cocok untuk unwinding tired souls lah :) emang sih ga ada download linknya tapi enak aja buat referensi lagu yang enak, dan emang selera si Tonet tuh oke banget, there are so many lovely songs in her lists, jadi gw pilih secara randomt terus donlod deh di 4shared. here are the songs plus some of my own:

  1. Vidi Aldiano – Nuansa Bening (lagu jadul nih, kata bokap dulu pas beliau masuk ITB lagu ini lagi tenar banget dibawain ama Keenan Nasution, setiap pagi gue masuk mobil selalu pas lagi diputer di Prambors hahaha, sayang ada rapnya, coba ada saxophone nya ah perfect deh ah suruh Stola ah mainin hahaha kan si Arief main saxophone tuh di Stola haha)
  2. You Make Me Feel Like A Natural Woman – Keiko Lee
  3. Somewhere Over the Rainbow and What a Wonderful World medley – Aselin Debison
  4. Billie Holiday - What a Difference a Day Made
  5. Norah Jones - Love Me Tender
  6. Amos Lee – Colors
  7. Where Are You – J.Roman feat. Soluna

songs for a rainy day~lagu yang enak pas hujan.

hujan itu enaknya ngapain? tidur, baca novel atau majalah sambil minum teh hangat di bawah selimut, atau sekedar nonton film atau nonton acara TV terutama seri atau acara travel atau masak-masak begitu sambil makan mie kuah anget-anget.

dontcha just love the rain? well, I do.

dontcha just love the rain? well, I do.

hujan hujan hujan

hujan hujan hujan

sekarang jam tiga pagi, gue baru aja kelar bikin karya tulis bab 3 dan bab 4. gue berjanji akan menghadiahkan diri waktu menulis post kalau sudah selesai, yey kesampaian. ini dia nih playlist rainy gue:

  1. Norah Jones – Don’t Know Why
  1. Norah Jones – Don’t Know Why  http://www.4shared.com/file/47316615/e3740fbf/Norah_Jones_-_Dont_Know_Why.html?dirPwdVerified=61958157
  2. J.Roman feat. Soluna – Where Are You?
  3. Duffy – Warwick Avenue   http://www.4shared.com/file/61817400/7a0fbbfe/Duffy_-_Warwick_Avenue.html?dirPwdVerified=3828d4e9
  4. Kelly Sweet – Raincoat    http://www.4shared.com/file/26727023/2122d86b/Kelly_Sweet_-_Raincoat.html?dirPwdVerified=fa8e15cf
  5. Jammie Cullum – But For Now  http://www.4shared.com/dir/10762357/95c5c223/Jamie_Cullum.html
  6. Corinne Bailey Rae – Like a Star    http://www.4shared.com/file/24405128/76f093b8/_Corinne_Bailey_Rae_-_Like_A_Star.html?dirPwdVerified=67d03f1b
  7. Norah Jones – Turn Me On
  8. John Legend – Ordinary People
  9. Muse – Unintended (Acoustic Version)
  10. Jason Mraz – A Beautiful Mess
  11. Mariah Carey – Bye Bye
  12. Alicia Keys – If I Ain’t Got You
  13. Corinne Bailey Rae – Another Rainy Day
  14. Leona Lewis – Better in Time
  15. Five For Fighting – Superman
  16. Amos Lee – Colors
  17. Jason Mraz – Banana Pancakes
  18. Jamie Cullum – Singin’ in the Rain
  19. Rascall Flatts – What Hurts the Most
  20. Secret Garden – Song from a Secret Garden
  21. Secret Garden – The Promise

Dua nomor terakhir: no.18 dan no.19 itu lagu instrumental piano yang mellow banget dan bener-bener rainy mood deh, haha.

Selamat hunting, ntar kalau gue sempet gue post link-link downloadnya. Udah 3.30 AM nih ngantuk bo! Toodles honeys!

partitur lagu Natal Jazz untuk Piano dan lagu Natal lagi.

Partitur Lagu Natal Jazz untuk Piano

karena blog saya laku karena pencarian partitur lagu Natal, maka kini saya tambahkan partitur CHRISTMAS JAZZ untuk Piano

Jingle Jazz Christmas

http://www.4shared.com/file/30760141/5f99df2b/Jingle_Jazz_Christmas_-_Book_-_Keveren_Philip_64—P_piano.html?s=1

Christmas Jazz For Piano

http://www.4shared.com/file/72312373/95370f4/Christmas_Jazz_For_Piano.html?s=1

Tambahan Lagu Natal

A Swingin’ Christmas (Tony Benett)

  1. I’ll Be Home for Christmas (Gannon, Kent, Ram) [2:12]
  2. Silver Bells (Evans, Livingston) [3:17]
  3. All I Want for Christmas Is You (Bergman, Bergman, Mandel) [4:18]
  4. My Favorite Things (Hammerstein, Rodgers) [2:55]
  5. Christmas Time Is Here (Guaraldi, Mendelson) [3:59]
  6. Winter Wonderland (Bernard, Smith) [2:31]
  7. Have Yourself a Merry Little Christmas (Blane, Martin) [4:36]
  8. Santa Claus Is Coming to Town (Coots, Gillespie) [2:53]
  9. I’ve Got My Love to Keep Me Warm – with Antonia Bennett (Berlin) [3:31]
  10. The Christmas Waltz (Cahn, Styne) [3:22]
  11. O Christmas Tree (Traditional) [3:27]

Download Link : http://rapidshare.com/files/155987403/Tony_Bennett_-_Swingin_Christmas.rar

website sangat lengkap untuk free download lagu Natal:

http://christmas-song-download.blogspot.com/

I guess this is my Christmas present for all of you, have a jolly Christmas!

lagu Natal tradisional : partitur lengkap + lagu versi MIDI

karena selasa rabu ini di sekolah gw ada lomba Paduan Suara Natal, dan kita disuruh nyanyi lagu bebas, gw melakukan research di internet. Ternyata gw menemukan website sangat bagus! (gratis pula :) )

http://www.christmas-carol-music.org/index.html

Ini website dengan urutan lagu berdasarkan judul :  http://www.christmas-carol-music.org/Index_of_Titles.html

Lagu-lagunya antara lain:

Adeste Fidelis
Angel Gabriel, The
Angels from the Realms of Glory
Angels We Have Heard on High
As With Gladness, Men of Old
Away in a Manger
–    tune:   Mueller
–    tune:   Cradle Song
Boar’s Head Carol, The
Break Forth, O Beauteous Heavenly Light
Brightest and Best of the Sons of the Morning
–    tune:   Star in the East
–    tune:   Morning Star
Bring a Torch, Jeanette, Isabella
Come, Thou Long-Expected Jesus
Coventry Carol
Deck the Hall With Boughs of Holly
Ding Dong Merrily on High
First Noel, The
Gabriel’s Message
Gaudete
Gloucestershire Wassail
God Rest Ye Merry, Gentlemen
Good King Wenceslas
Hark! The Herald Angels Sing
Here We Come A-Wassailing
Holly and the Ivy, The
How Brightly Shines the Morning Star
I Saw Three Ships Come Sailing In
In Dulci Jubilo
In the Bleak Midwinter

Infant Holy, Infant Lowly
It Came Upon the Midnight Clear
–    tune:   Carol
–    tune:   Noel
Joseph Dearest, Joseph Mine
Joy to the World
Lo, How a Rose E’er Blooming
My Dancing Day
O Come All Ye Faithful
O Come, O Come Emmanuel
O Little Town of Bethlehem
–    tune:   St. Louis
–    tune:   Forest Green
On This Day Earth Shall Ring
Prepare the Way, O Zion
Quem Pastores
Sans Day Carol
Silent Night
Sleepers, Wake!
Song of the Crib
Sussex Carol
Tomorrow Shall Be My Dancing Day
Truth From Above, The
Watchman, Tell Us of the Night
We Three Kings of Orient
We Wish You a Merry Christmas
What Child Is This?
While Shepherds Watched Their Flocks
Winter’s Snow

Yang membuat gw antusias adalah partiturnya gratis dan lengkap untuk berbagai instrumen seperti

  • untuk paduan suara ada yang dibagi jadi 4 suara (s=sopran a=alto t=tenor b=bass) (tulisannya sheet music in 4 parts (SATB))
  • khusus lirik aja
  • partitur instrumen bernada dasar C (bass, bassoon, cello, flute, oboe, recorder, trombone, tuba, viola, violin)
  • partitur instrumen bernada dasar Bes ( clarinet, soprano sax, tenor sax, trumpet)
  • partitur instrumen bernada dasar F (english horn, french horn, F recorders (using C fingering))
  • partitur instrumen bernada dasar Eb (alto sax, baritone sax)

selain itu kalau masih bingung nada-nadanya gimana, ada contoh midi-nya yang bisa langsung didengarkan (karena kecil banget, paling satu lagu 1-2 kb). Midinya ada yang 4 suara, ada yang melodi doang.

Semua partitur dalam PDF, dan gratis untuk didonlod, bisa langsung diliat kalau dibuka (diklik linknya.)

jadi daripada repot-repot beli buku cari dan download aja, tapi ingat ini lagu-lagu tradisional Natal, ga ada yang modern seperti All I Want For Christmas is You, atau I Saw Mommy Kissing Santa Claus, Santa Claus is Coming to Town aja ga ada, jadi ini enak kalau pengen membawa ke arah yang jadul dan mengalun-alun ;)

ENJOY! ~MON

Maaf banget, tapi yang ada cuma ini, kalau emang butuh yang lain silahkan gunakan Google dan cari sendiri! Saya juga ga sempet ngepost link-link baru karena di kosan saya gak ada internet, jadi gausah minta-minta yang lain dulu deh, kalau ada juga pasti saya post, oke? :)

MON’S FAVE CHRISTMAS SONGS

FREE CHRISTMAS SHEET MUSIC! Gratis Partitur Lagu Natal.

Including: Auld Lang Syne, Carol of the Bells, Chestnuts Roasting On An Open Fire, Children, Go Where I Send Thee, Deck the Halls, Drummer Boy, Let It Snow, Frosty the Snow Man, Holly Jolly Christmas, I’ll Be Home For Christmas, I’m Dreaming of A White Christmas, Jingle Bell Rock, Jingle Bells, O Christmas Tree, Rockin’ Around The Christmas Tree, Up On The Housetop, and We Wish You A Merry Christmas. Also including: 9 sheets by Mariah Carey (including “All I Want For Christmas Is You”), 3 sheets from the Nightmare Before Christmas, and 3 sheets from The Vince Guaraldi Trio (“Christmas Time is Here”, “Linus and Lucy”, and “Skating”).

Download linkhttp://rapidshare.com/files/75471848/Christmas_Sheet_Music.zip

1. Oh Holy Night

Celine Dion sang this song absolutely beautifully.

http://www.4shared.com/file/13340787/8c5e4536/Oh_Holy_Night.html

“O Holy Night”

O Holy night, the stars are brightly shining
It is the night of our dear Savior’s birth
Long lay the world in sin and error pining
Til He appeared and the soul felt it’s worth
A thrill of hope the weary world rejoyces
For yonder breaks a new and glorious morn
Fall on your knees

O hear the angel voices
O night divine!
O night when Christ was born
O night divine!
O night, O night divine!

And in His Name, all oppression shall cease
Sweet hymns of joy in grateful chorus raise we
Let all within us praise his holy name
Christ is the Lord!
Their name forever praise we

Noel, Noel
O night, O night Divine
Noel, Noel
O night, O night Divine
Noel, Noel
O night, O holy Divine

2. Have Yourself A Merry Little Christmas

I love the one that was sung by Babyface!

http://www.4shared.com/file/31896194/6a472485/03_-_Have_Yourself_A_Merry_Little_Christmas.html

“Have Yourself A Merry Little Christmas”

Oh yeah, mmm
Have yourself a merry little Christmas
Let your heart be light
From now on your troubles will be out of sight, yeah

Have yourself a merry little Christmas
Make the Yuletide gay
From now on your troubles will be miles away, oh

Here we are as in olden days
Happy golden days of yore, ah
Faithful friends who are dear to us
They gather near to us once more, ooh

Through the years we all will be together and
If the fates allow
Hang a shining star upon the highest bow, oh yeah, oh
And have yourself a merry little Christmas now, oh, oh

Faithful friends who are dear to us
They gather near to us once more, oh, oh

Through the years we all will be together and
If the fates allow, oh yeah
But ’til then we’ll have to muddle through somehow, oh yeah, oh, oh
And have yourself a merry little Christmas now, ooh yeah, oh, ooh

3. The Christmas Song (Chestnuts Roasting on an Open Fire)

My favorite version : the one that was sung by Fourplay.

http://www.4shared.com/file/40905351/cd5757ff/Carpenters_-_Chestnuts_Roasting_On_An_Open_Fire.html

“The Christmas Song (Chestnuts Roasting On An Open Fire)”

Chestnuts roasting on an open fire
Jack Frost nipping at your nose
Yule-tide carols being sung by a choir
And folks dressed up like Eskimos

Everybody knows a turkey
And some mistletoe
Help to make the season bright
Tiny tots with their eyes all aglow
Will find it hard to sleep tonight.

They know that Santa’s on his way
He’s loaded lots of toys
And goodies on his sleigh
And every mother’s child is gonna spy
To see if reindeer really know how to fly

And so I’m offering this simple phrase
To kids from one to ninety-two
Although it’s been said
Many times, many ways
Merry Christmas to you.

4. Blue Christmas

http://www.4shared.com/file/75209163/f756d641/15_Blue_Christmas.html

Blue Christmas

Ill have a blue christmas without you
Ill be so blue just thinking about you
Decorations of red on a green christmas tree
Wont be the same dear, if youre not here with me

And when those blue snowflakes start falling
Thats when those blue memories start calling
Youll be doin all right, with your christmas of white
But Ill have a blue, blue blue blue christmas

Youll be doin all right, with your christmas of white,
But Ill have a blue, blue christmas

4. O Little Town of Bethlehem

http://www.4shared.com/file/64586847/d2172b50/05_-_O_Little_Town_Of_Bethlehem.html

Oh Little Town of Bethlehem

O little town of Bethlehem

How still we see thee lie

Above thy deep and dreamless sleep

The silent stars go by

Yet in thy dark streets shineth

The everlasting Light

The hopes and fears of all the years

Are met in thee tonight

For Christ is born of Mary

And gathered all above

While mortals sleep, the angels keep

Their watch of wondering love

O morning stars together

Proclaim the holy birth

And praises sing to God the King

And Peace to men on earth

How silently, how silently

The wondrous gift is given!

So God imparts to human hearts

The blessings of His heaven.

No ear may his His coming,

But in this world of sin,

Where meek souls will receive him still,

The dear Christ enters in.

O holy Child of Bethlehem

Descend to us, we pray

Cast out our sin and enter in

Be born to us today

We hear the Christmas angels

The great glad tidings tell

O come to us, abide with us

Our Lord Emmanuel

5. Away in a Manger

www.4shared.com/file/20946441/f0597092/Away_in_a_manger.html


“Away In A Manager (Traditional)”

Away in a manger, no crib for his bed
The little Lord Jesus lay down his sweet head
The stars in the sky looked down where He lay
The little Lord Jesus
Asleep on the hay.
The cattle are lowing,
The poor baby wakes,
But little Lord Jesus
No crying He makes;
I love thee, Lord Jesus,
Look down from the sky

And stay by my cradle till mornight is nigh
Be near me, Lord Jesus, I ask thee to stay
Close by me forever and love me, I pray!
Bless all the dear children in thy tender care
And take us to heaven to live with thee there.