UN aja mandi kembang?

liat ini di Facebook news feed…oh my God, how pathetic

Mau UN mandi kembang?

Double Facepalm

Indonesian Logic: supernatural effort to ask for divine intervention > effort for independent preparation

It’s good to ask for divine intervention..but when the effort, time, and energy to ask for divine intervention exceeds your personal intervention for real effort and preparation…there’s something wrong there. Big time.

I don’t mean to brag, but I got really good grades for my national exam. Tips dan triknya bisa dilihat di sini. Dan sekolah gue bukan tipe yang menghalalkan contek mencontek, apalagi bocoran.

All I can say is kalo untuk UN. Just prepare well. I mean, UN is not that hard! Beda cerita sih ya kalo sekolahnya bobrok dan mendorong contek mencontek jadinya malah ngerusak dan bikin down untuk berupaya sendiri, but if you really prepare, you can actually get the benefit of UN. Such as, well persiapan SNMPTN/UMPTN, ngebiasain tangan gerak cepat dan mikir cepat, dan bikin percaya diri, percaya dengan usaha sendiri dan di saat bersamaan, berserah pada kuasa Ilahi untuk memberikan hasil terbaik pada upaya kita. So, good luck! Ace the UN, juniors! Santa Ursula, grab the 1st national rank again, ya!😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s